Zártcellás szórt poliuretán hab a tökéletes szigeteléshez!

Zártcellás szórt poliuretán hab a tökéletes szigeteléshez!

A zártcellás szórt poliuretán hab a jelenleg alkalmazandó szigetelőanyagok közül az egyik legkiemelkedőbb és legmodernebb technológia. Tökéletes megoldásként szolgál egyszerre hő-, víz- és hangszigetelésre egyaránt. Ártalmatlan egészségünkre, sőt meggátolja a gombásodást és penészedést is. Kitölti a teret, tehát hézag- és varratmentesen applikálható, amiből következik, hogy a hőhidakkal szemben is kiválóan véd. Lépésálló, magasfokú terhelhetőséggel rendelkezik, egyedül az erős UV sugárzás jelenthet problémát alkalmazása során, azonban megfelelő felületi kezeléssel ez is kiküszöbölhető. A zártcellás szórt poliuretán hab annak ellenére, hogy kitűnő páraáteresztő képességekkel rendelkezik, az esővizet egyáltalán nem ereszti át. Sőt, mérettartó tulajdonsággal is bír, hosszútávon sem esik össze más szigetelőanyagokhoz képest.

Zártcellás szórt poliuretán habbal történő szigetelés feltételei:

  • A felület, amire applikálni szeretnék a habot teljesen száraz, olaj, por és zsírmentes kell, hogy legyen
  • A megfelelő száradás érdekében a hőmérsékletnek el kell érje a 14 ℃-ot
  • A szélerősség sem szabad, hogy meghaladja a 10km/h-t

Mindezekből látható, hogy a zártcellás szórt poliuretán hab számtalan pozitív tulajdonsággal rendelkezik. Hosszan tartó élettartammal rendelkezik, legalább 15 évig megbízható szigetelést biztosít.

Egyéb zártcellás szórt poliuretán habbal kapcsolatos kérdés esetén, látogasson el a purhabcenter.hu-ra!Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük