Használt laptop kis- és nagykereskedés Budapest

Használt laptop kis- és nagykereskedés Budapest

Használt laptop, használt notebook, használt számítógép

Mindez a Jebeto Kft. szaküzletében, valamint a jebeto.hu webáruházban, nagy menyiségben, a legjobb minőségben. Cégünkkel – szaküzletünkkel és webáruházunkkal is – a megbízhatóságot szeretnénk képviselni! Hiszen tudjuk, hogy a megnövekedett piaci igény miatt manapság már nagyon sokan foglalkoznak használt számítástehchnikai eszközök forgalmazásával Magyarországon. Viszonylag nehéz igazán megbízható használt laptop forgalmazót találni böngészés közben – olyat, aki garanciát is vállal, valamint szakmai tanácsadással is foglalkozik.

A jebeto.hu webáruházon kiválasztott használt laptop, vagy használt notebook szaküzletünkben személyesen is szemügyre vehető, leellenőrizhető. Munkatársaink Budapesten, a Szabadkai utca 9-es szám alatt várják Önt szeretettel! Használt gépeinkre minimum egy év garancia jár, mely három év garanciára bővíthető. Termékeinkért felelősséget vállalunk. A hozzánk beérkezett használt laptop garanciával csakis azután kerül forgalomba, hogy a szoftveres teszteket, hardveres és szoftveres karbantartást elvégeztük rajta.

Ár-érték arány tekintetében nálunk nincs túlárazás! Ezt bizonyítja webáruházunkban is az, hogy számos kategória szerint soroljuk be és kínáljuk gépeinket, a lehető legpontosabb árbehatárolással. Egészen az olcsó használt laptopoktól (az ár nem a minőséget tükrözi!) a drágább, de prémium kategóriás, bivalyerős gépekig. Az előbbi kategória modelljei kiválóak lehetnek általános otthoni, vagy irodai, esetleg adminisztrációs munkára való felhasznállásra. Az utóbbi kategória gépei már gamingre, programozásra, videószerkesztésre és képszerkesztésre is megfelelők. Mindannyian láttunk vagy hallottunk már olyan esetről, hogy az eladó legfőbb célja az volt, hogy rásózza a vásárlóra az egyik termékét. Persze az már mindegy volt, hogy milyen a minősége a használt laptopnak. Most eljött az idő, hogy ez megváltozzon  – a Jebeto tesz ennek érdekében!

Segítünk a használt laptop kiválasztásában!

Fontosnak tartjuk, hogy vásárlóink megfontoltan, jól informálódva vásároljanak nálunk, valós igényeik szerint. Ezáltal a pénztárcája sem terhelődik senkinek feleslegesen. Leegyszerűsítve: irodai használatra ne vásároljunk feltétlenül drága gépet! A tőlünk vásárolt olcsó használt laptop ugyanolyan jó állapotú és megbízható, mint a drágább, gamingre való. Csupán egyszerűbb konfigurációjából adódóan kerül kevesebbe.

Honnan tudhatja tehát a vásárló, hogy mi a legjobb számára? Nos, az alábbi szempontok átgondolását javasoljuk:

  • Mire szeretnénk használni? Játék, munka vagy netezés?
  • Hordozható legyen-e? Otthoni vagy munkahelyi gépre van szükség?
  • Mi az, amit még megengedhetünk magunknak?
  • Jótállás jár-e hozzá?
  • Tudok-e szakmai segítségért fordulni? Amennyiben nem értünk hozzá, fontos lehet.

Üzletünkbe érkezve kérdezzen sokat, és ne féljen kipróbálni a kiszemelt használt laptopot!Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük